TEKAN 'SIGN IN' TARRA!! TQ SO MUCH!

Wednesday, July 18, 2012

Lebih Jelas dan Terang.... Kuiz Mudah Terkumpul 'Lebih Ramai, Lebih Meriah Dunia Blogging Kita Semua, Ya, Giteew '



Bismillah... :)

Assalammualaikum.. kepada sesiapa yang belum join, terasa macam payah benor langkah dan syaratnya tu... mari kita sama-sama ikuti Syarat dan terma 5 LANGKAH MUDAH.

memang nampak leceh... tapi bila dah selesai ikut syarat dan terma tu.. hah lepas tu dah mudah... nak cari soalan terkumpul pun mudah.. tang tu nanti i akan share soalan terkumpul.. sekarang ni meh kita isi dulu borang.

TAKUT TAK DAPAT HADIAH???


Nampak tak tu? yaa..setiap peserta yang turut serta kuiz mudah terkumpul akan mendapat BOOK MARK COMEL ICE-CREAM & LOLIPOP
dan...
Ada hadiah cenderahati sampingan tau... apa tunggu lagi meh isi borang dulu!

JANGAN LUPA MOTTO DI BAWAH TU YAA.. :D

Dengan Motto  :

 'Lebih Ramai, Lebih Meriah Dunia Blogging Kita Semua, Ya, Giteew' :-D

*juga perlu anda taip setiap kali anda join kuiz ini, motto di atas tu ya :-D*

:
:
:
:

Pertandingan Kuiz Bakal Bermula Tidak Lama Lagi! Apa Yang Perlu Anda Lakukan? Mudah Sahaja!
:
:
:
:

Langkah pertama :

  1. Sila tags gambar di bawah ini setiap kali anda semua ingin turut serta di dalam pertandingan kuiz ini. 
  2. Setelah itu tampalkan di setiap N3 yang anda buat dengan tujuan memanjangkan silaturahim dan lebih ramai lagi yang turut serta dan penyumbang trafik paling banyak adalah kiraan pemenang paling UTAMA.
  3. Dan buatlah apa jua cerita yang anda rasakan perlu :-D
  4. Dan jangan lupa taip : 'Lebih Ramai, Lebih Meriah Dunia Blogging Kita Semua, Ya, Giteew :-D'


:
:
:
:


Langkah Kedua :

  1. Join atau tanda 'LIKE' di Fan Page Shahriah Abdullah klik sini >> http://www.facebook.com/pages/Shahriah-Abdullah-Masterchef-Malaysia/250614934995434
:
:
:
:
:
:
:
:
Langkah Ketiga :

Join kelima-lima blogs Shahriah Abdullah iaitu :

Langkah Keempat :

  1. Link kan kelima-lima blogs itu di tepi blogs anda semua.
:
:
:
:
:
:
Langkah Kelima :

  1. Sentiasa follow tiap N3 yang bakal ku kongsikan di dalam kelima-lima blogs yang ada. *bergantung kepada blogs yang aktif di masukkan N3*
  2. Setelah itu kumpulkan soalan kuiz sehingga di beritahu.

Okay rasanya setakat ini itu sahaja, mudah sahajakan.. apa yang perlu anda lakukan hanya ikut DAHULU 5 Langkah yang di atas.

Soalan kuiz Insya~ALLAH bakal ku kongsikan tidak lama lagi. Jadi jangan terlepas pandang.. kerana hadiah yang bakal ku hadiahkan ada lebih 30 HADIAH MISTERI*setakat ini* kelak akan di paparkan :-D

Tarikh tutup... RAHSIA :-D

Yang mana tak faham tu bolehlah turunkan sebarang pertanyaan di sini yaa.. 

Sekian terima kasih..

:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
SOALAN KE~LIMA!!!!!!

:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:

:
:
:
:
:
:
:
:
Amacam??? mudah aje tu kan?? N3 baru di keluarkan so cari di mana jawapan bagi soalan di atas tu yaa... :D

:
:
:
:
:
:
Jangan lupa kumpul dulu soalan tu...:)


Assalammualaikum

TATA!!

10 comments:

  1. dah siap jawab...! n3 nya kjap2 lagi kak..hehe....:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. N3 soalan boleh post tapi, jawapan simpan dalam hati dulu hehehehhee good luck!

      Delete
  2. dh dpt jawapan jugak..hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Myda tunggu soalan yang seterusnya jeng jeng jeng..:)

      Delete
  3. kak soalan tu kumpul dulu boleh nanti baru wat entrynye..ker kena wat entry setiap kali ader soalan?

    ReplyDelete
  4. Salmi cayang terpulang tetapi kalau adik sentiasa update nanti rating trafik adik akan jadi penyumbang yang tinggi... erkk paham ke tak ni hehhe

    ReplyDelete
  5. Marathon lagi.. Adeh dah tertinggal jauh nampaknya. Sob sob sob...

    ps: cumelnya book mark tu. Cute.. :D

    ReplyDelete
  6. Zefa slow and steady dah ada soalan yang ke 6 huhuhhuh selamat bermarahton yaaaa

    ReplyDelete
  7. Hamboii, cute bebenor buku tu. saya kompom dapat la kan, hoho. saya join sekali woo. ya giteew .

    ReplyDelete