TEKAN 'SIGN IN' TARRA!! TQ SO MUCH!

Thursday, April 14, 2011

BIG MOMMA.... RISAUUUU!!!!! HATI BERBELAH BAGI LAA.....


BIG MOMMA.... RISAUUUU!!!!! HATI BERBELAH BAGI LAA.....

Cett!!! macam tak kena aje kan tajuk dengan gambor kat atas tu... dah tu gambor muka Big Momma sebelah aje cenggitu tak ada.. jadi ler... dari tak ada huauauaaaa....... aduhaii... ISTAGHFAR banyak-banyak... hati Big Momma memang tengah gundah dan gulana sekarang ni ekk.. ALA-ALA MACAM LAGU.... 'SEPARUH JIWA KU PERGI!'... giteewww..... bukan pasal kes... yang lepas tu.. yang itu nak kata settle tak jugak! apa yang di janji sampai laa.... HABUK PUN TARAK!!! gasak mika ler ekk.. yang penting Big Momma hari ni tak nak masuk campur urusan si AKOK tu ekk.. bior dia rileks one corner.. ni Big Momma nak cerita sikit ni... kiranya mengadu ler ni ekk... apa ke hei???? ada hal ler ni nak habak mai kat korang semua...

sebelum tu meh! Big Momma bagi korang Clue cikit ekk.. apa yang Big Momma dah keluarkan kat LAman Facebook Big Momma tu ekk.. korang baca dulu....

AKAN MENGISI BORANG... ATAS DESAKAN DAN RESTU SUAMI DAN IBU TERSAYANG...... BILA DAH DI ISI PENGORBANAN AMAT BESAR HARUS DI LAKUKAN.... SEPI DI FB.... DI BLOGS.. UNTUK TEMPOH..... YANG LAMA.... LAMA..... HATI BERBELAH BAGI... PERLU???? ATAU LUPAKAN SAHAJA???? KALAU LUPAKAN SAHAJA.... BERMAKNA DIRI INI TELAH MELEPASKAN SATU PELUANG YANG AMAT BERHARGA DAN BERMAKNA..... PERLU??????? BORANG ADA DI TANGAN.......... PANDANGAN JAUH KE HADAPAN SANA........ ADAKAH PERLU??????????????????
 Udah di baca??? udah... Faham ke tu??? langsung tak faham!!! bagusss!!! memang Big Momma sengaja tak nak bagi korang paham dulu oke.. sebab belum NYATA DAN PASTI lagi.. tapikan.... TANG ISI BORANG TU KAN... BIG MOMMA TELAH ISI!!!!! DAN DAH HANTAR PUN TAU!!!
:
:
:
:
:
:
:
PITAM!!!
:
:
:
:
:
:
keputusan tu... keputusan yang telah Big Momma bincang dan rujuk pada Pak Habibi dan Bonda tersayang... wahhh!!! ppsssttt.... macam tak suka aje dengan Big Momma???? beria-ia ko... memasing PAKSA!!! Big Momma isi borang.. bukan sikit-sikit nak di isi.. lebih kurang 7 muka surat kot!!! udah ler SYARAT DAN TERMANYA... lebih 20 muka surat!!! korang bayangkan!!! BETAPA.... BETAPA... hentahlah... Big Momma tak tahu nak terangkan gimana gupernya ekk...
Syyy.... sabor... Big Momma tahu ramai yang tertanya-tanya... ke mana agaknya Big Momma nak pergi ni???? sabor... sabor.... kalau Big Momma TAK BOLEH BERSABOR DAN BERTENANG... korang kena BERTENANG! muaahhaaa... *PENGSAN + PITAM!!* aduhaii.. Big Momma memang tengah risau dan susah hati ni.. boleh ke??? berpisah dengan keluarga??? Yeahhhaaaaa!!! tak payah memasak!! cett!!!! Big MOmma lebih rela memasak tau... dari ke.. ke.. ke... YER ARRR... AJE... JADI KE TU?????
:
:
:
HENTAHLAH!!!
:
:
:
:
PENGUBATNYA......
:
:
Rasulullah s.a.w. bersabda : “Perbanyakkanlah membaca La Haula Wala Quwwata Illa Billah kerana sesungguhnya bacaan ini adalah ubat bagi 99 penyakit, yang mana penyakit paling ringan adalah KEBIMBANGAN”
:
:
:
DAN BANYAKKAN BERZIKIR.... TENANGkan HATI YANG RISAU NI EKK....
:
:
:
Kelebihan orang yang berzikir :-
1. Zikir menjauhkan syaitan dan melemahkan kekuatannya.
2. Zikir menyebabkan Allah redha
3. Zikir menjauhkan dukacita daripada hati manusia
4. Zikir menggembirakan hati
...... 5. Zikir menguatkan badan dan menyeronokan sanubari
6. Zikir memurahkan rezeki
7. Zikir adalah sinaran hati dan muka
:
:
:
YAAA.... BERZIKIR BAGI MENENANGKAN JIWA YANG TAK KERUAN NI EKK..
:
:
:
:
DAH LER TU... BUKAN SEKEJAP TAU... HAMPIR 5 BULAN ATAU LEBIH....
:
:
:
SEPILAH DUNIA BLOGS AKOK NI EKK..
:
:
DENGAN SIAPA BIG MOMMA NAK MENGADU???
:
:
:

DENGAN ALLAH SWT.... DIA MAHA MENGETAHUI... MAHA MENDENGAR...
:
:
:
:
KERANA KETIKA 'ITU' TIADA HP DAN LAP TOP ATAU APA JUA SEBARANG PENGHUBUNG DI BENARKAN!!!!!
:
:
:
:
:
:
:
:
GELAPLAH DUNIA BLOGS KU NANTI!!
:
:
:
:
:
:
HUAAAAA!!!!
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
UNTUK PARA SAHABAT AKOK DAN BIG MOMMA....
:
:
:
:
DOAKAN YANG TERBAIK BUAT BIG MOMMA EKK..
:
:
:
:
:
APA-APA HAL SEMESTINYA BIG MOMMA DAN AKOK AKAN SHARE PADA SEMUA... APA KEBENDANYA EKK..
:
:
:
:
:
TAK LAMA LAGI.... TAPI BUKAN DALAM BULAN APRIL NI BIG MOMMA AKAN BONGKAR RAHSIA TU TAU...
:
:
:
:
JUST WAIT AND SEE...:):)
:
:
:
:
:
UDAH LER TU EKK.. NANTI BIG MOMMA CERITA LAGI....
:
:
:
:
HATI TETAP BERBELAH BAGI.... KALAU DI TERIMA... PERGI ATAU TIDAK???
:
:
:
ENTAHLAH....
:
:
:
:
Hanya ALLAH SWT yang tahu apa yang kurasakan saat ini... segala yang di lakukan semua tak kena! ala-ala macam tengah bercinta giteewww.. geli jerk!!!

okay jumpa lagi!!!

TATA!!
MUAHHH....
*lipstik kaler merah lagi muahaa....*
:
:
:
TERUS PITAM!!!!!

No comments:

Post a Comment