TEKAN 'SIGN IN' TARRA!! TQ SO MUCH!

Wednesday, October 10, 2012

Insan Pertama Yang Duduk Sebelah Kenangan MCM 2011


Assalammualaikum.. :)

Dah setahun dah sha... sekarang ni MCM 2012... ;)

Ish.. ish.. sekarang ni i tak miss pun tau menonton rancangan MCM musim kedua.. tiap malam i mesti tonton...

Nak-nak Pak Habibi kalau i leka dalam opis i.. mesti dia jerit panggil i...

masa awal-awal MCM 2012 di tayangkan.. i tak berani nak tonton.. sebab badi MCM 2011 masih lagi kuat :))

Lama-kelamaan i baru tonton.. :D

Tu sekarang.. ni i nak share dengan you all kisah di MCM 2011... :D


Gambar banyak.. tapi tak kuasa nak edit hehehe :D

Okay tahu tak siapakah insan pertama yang duduk dan tegur i masa di MCM 2011 dulu?

Kisah semasa nak mendaftar untuk ke peringkat TOP 40. Mendaftar dan dengar taklimat panjang dan lebor :D

Yang duduk sebelah i ialah yaa... seorang insan yang sangat bertuah!!!!!!! siapa lagi???

DR. Ezani Monoto... yaaa..:)

Dialah insan pertama yang duduk dan tegur i di MCM.. biasalah i ni telebih peramah.. 15 minit duduk berbual.. i dah tahu siapa dia! asal dari mana, kerja mana, adik-beradik berapa orang :D 
boleh gitewww?? :))

Dan masa pemilihan dan pembahagian bilik untuk kami tinggal.. kami berharap dapat tinggal serumah atau sebilik...

bila di umumkan.. ingat lagi apa Ezani bisik kat i...
*i panggil Ezani sahaja*

"Alaa.. Kak kita tak dapat sebilik dan serumah."

dan i jawab..

"Tak pe.. nanti kita boleh jumpa dalam kelas MCM."

Yaa.. dan i mesti abadikan juga kenangan ni.. sok cucu i baca blogs i ni.. 

"Wah! Nany! kisahnya.."

:D

Sekian.. sambung nanti..

Assalammualaikum..

TATA!!



1 comment:

  1. one day. cikwan nak duk sebelah kak sha plak. bole? =))

    ReplyDelete